OM SCUMBALL

ALLT ÄR MÖJLIGT - INGENTING ÄR OMÖJLIGT

SCUMBALL PARKING ONLY

SPO är våra "vanliga" bilträffar där vi bjuder in alla som vill att delta. Det kommer en mängd olika bilar av varierade märke och skick. Under 2020 års turné kommer vi att besöka 54 städer från Ystad i söder till Luleå i norr. Dessa träffar sker normalt på lite större parkeringar men kan även kombineras med ett event på just ditt företag.

SCUMBALL COMPANY MEET
Här kan ni som företagare boka oss för ett event så kommer vi till er med vår lilla cirkus. Vi bjuder in våra besökare att komma och visa upp sina bilar samtidigt som ni får chansen att visa upp era produkter eller/och varumärke. Detta gör att ni som företag får en större publik vilket gör att ni syns bättre.

SCUMBALL EUROPEAN CAR MEET
Förfrågan har varit stor om vi inte kan komma med vår turné utomlands!
Vi tog därför beslutet att besöka Tyskland, Norge, Finland och Danmark under 2020.
Det blir ett lite annat upplägg på själva träffen med lite fler priser som utställarna kan vinna. Vi kommer även att anordna karavaner från olika orter i Sverige för att även våra fina svenska bilar ska kunna visas upp utomlands.

SCUMBALL CRUISE
Scumball Cruise är årets höjdpunkt! En bilutställning på bildäck och mässa uppe på båten. Här får företag chansen att visa upp sina produkter för våra besökare. Vi kommer att ha olika typer av musik, trevliga artister som underhåller under resan.
Vi kommer är ha en stor överraskning för våra besökare som slår det mesta.

SCUMBALL WINTER EXTREME
SWE 2020 är en utmanande "Tävling" med start vid Friends Arena i Stockholm som går upp till Tromsø i Norge via Luleå och sedan vidare längs Norges kust för att sedan avslutas i Göteborg. Detta är ett event som sätter stor press på förarna då väglaget kommer att vara väldigt dåligt. 25 ekipage kommer som max att delta och kämpa om årets Scumball Winter Xtreme pris. Nästan 500mil på 6 dagar.

SCUMBALL TV
I början av 2022 så kommer vi att lansera SCUMBALL TV! Scumball TV kommer att vara en mobil "TV-Show" som spelas in på plats. Där intervjuar vi besökare och ger dom chansen att få berätta lite mer om sitt fordon. Vi kommer både sända live och spela in klipp för att sedan lägga ut detta på vår Youtube-kanal som även den lanseras under 2022.

SCUMBALL CRAZY GIVEAWAYS
Det är för crazy för att skriva ner. Är ni intresserade av riktigt roliga och uppmärksammade event så kontakta vår media-avdelning så berättar dom mer.

SCUMBALL MEDIA
Scumball Media är den delen i vår verksamhet där ni som företag kan få chansen att synas tillsammans med oss. Vi har en mängd olika upplägg som gör att det blir attraktivt för företag att synas med oss. Både lokalt men också rikstäckande samt på vår turné utomlands. Tveka inte att kontakta oss redan idag på media@scumball.se för att boka en tid för möte eller samtal.

SCUMBALL CHARITY
Välgörenhet är något som ligger oss varmt om hjärtat och är egentligen en stor del varför vi startade Scumball. Ett barn till en i vår ledning fick en blodsjukdom som var lite speciell vilket var starten på denna resa. (barnet mår mycket bättre idag) Men det hindrar oss inte från att köra igång kampanjen SCUMBALL AGAINST CANCER.
Se mer info här nedan.
Vi på Scumball har valt ut fyra olika organisationer som ni som deltagare frivilligt kan stödja och skriva Scumball Sweden i meddelandet så vi kan föra statistik hur mkt som faktiskt kommer in via våra event. OBS! Vi är inte officiella samarbetspartners till dessa organisationer och vi är heller inga mellanhänder av några pengar utan allt ska swishas in eller på valfritt sätt komma den valda organisationen tillhanda.
Det organisationer vi valt att stödja är:
Barncancerfonden, Barndiabetesfonden, Friends och BRIS.
Under 2020 startar vi kampanjen #scumballagainstcancer! Vi kommer att uppmana alla våra deltagare, besökare och sponsorer att skänka valfri slant direkt till Barncancerfondens swish-nummer i samband med våra event. Vi smygstartar lite redan nu under december och ber er att använda hashtaggen #scumballagainstcancer i era inlägg. Inlägg som har vår hashtag kommer automatiskt vara med i diverse utlottningar under 2020. Stöd gärna @barncancerfonden genom att swisha din gåva direkt till deras swishnummer som är 90 20 900.
Skriv ScumballSweden i meddelandet!
Alla gåvor är lika välkomna

Vi kommer även under året att ha kampanjer för alla de organisationer vi valt att stödja i år.

SCUMBALL HOSPITAL TOUR
Scumball Hospital Tour är ett event där vi samlar ett gäng coola bilar och besöker olika sjukhus/vårdboende där personerna har svårt att ta sig till våra övriga event.
Kan personen av förklarliga skäl inte komma till Scumball så kommer Scumball till dessa personer. Här kan barnen/ungdomarna få titta på, sitta i eller om möjlighet ges kanske få åka med en tur i sin drömbil.


HUR STARTADE DET?

Vi startade SCUMBALL under 2017 för att kunna arrangera en tävling som är väldigt lik en liknande tävling för lyxbilar som kör runt om hela världen och samlar in pengar och har allmänt skit-roligt. SCUMBALL är dock unik på så sätt att vi tillåter vilka bilar och motorcyklar som helst. Skrothög eller lyx-racer spelar ingen roll! ALLA ÄR VÄLKOMNA! Vi kommer dock att dela in tävlingen i olika klasser!
Under 2018 började vi även lite med bilträffar vilket vi avslutade året med i Köpcentret Nordstans parkeringshus.
Under 2019 tog vi det steget längre och gav oss ut på en liten turné på 14 stopp. Det blev även ett litet samarbete med Biltema.
Under 2020 kommer vi att gör ännu en turné med bilträffarna. Detta år kommer vi att besöka 54!! städer varav 52 i Sverige och sedan Oslo (Norge) och Köpenhamn (Danmark).
Vi kommer även att ha en bilutställning på en Finlandsbåt! Scumball Cruise. 


Välgörenhet är SCUMBALL´s huvudsyfte där vi har ett önskemål att varje ekipage ska skänka en viss summa som del av anmälningsavgiften direkt till någon av följande organistioner:
BARNCANCERFONDEN: 90 200 900
BARNDIABETESFONDEN: 90 005 97
BRIS : 90 150 41
FRIENDS: 900 52 73

Scumball finns på Facebook och på Instagram. @scumballsweden FÖLJ OSS GÄRNA!