Vi startade SCUMBALL under 2017 för att kunna arrangera en tävling som är väldigt lik en liknande tävling för lyxbilar som kör runt om hela världen och samlar in pengar och har allmänt skit-roligt. SCUMBALL är dock unik på så sätt att vi tillåter vilka bilar och motorcyklar som helst. Skrothög eller lyx-racer spelar ingen roll! ALLA ÄR VÄLKOMNA! Vi kommer dock att dela in tävlingen i olika klasser!
 
Välgörenhet är SCUMBALL huvudsyfte där vi har ett krav att varje ekipage måste skänka en viss summa som del av anmälningsavgiften till BARNCANCERFONDEN! (Dock är vi inte officiella bidragsgivare för BARNCANCERFONDEN ÄN! Men vi jobbar på att få till ett bra samarbete med dom).

Vi är inte heller mellanhänder av några pengar som skänks till Barncancerfonden!! DVS! Föraren/deltagaren swishar direkt till Barncancerfondens swish-nummer och visar oss detta i anmälan. 
Vi gör detta för att vi vill slippa spekulationer om vart pengarna egentligen går! 
 
Tävlingen har vissa regler som man måste följa och mer information om detta får man vid anmälan då det kommer att skilja sig en del från år till år!
 
Scumball 2.1 2019 kommer att sändas på Youtube, Facebook och på Instagram.

Efter lite "påtryckningar" så självklart kommer vi ha en för 2-hjulingar (även trikes) också! Vi hoppas att detta ska bli lika kul för mc-folket som för bil-folket! 

 

För mer information e-posta till press@scumball.se